Новини

У Вінниці старенька намагалась поцупити прикраси з ялинок, які прикрашають перехрестя

5 січня 2021, 13:02

Поліцейські, що стали свідками крадіжки, провели з бабцею профілактичну бесіду, після якої усі новорічні прикраси жінка повернула на місце.

Курйозний випадок зафіксували на перехресті вулиць Замостянської та Коцюбинського камери відеоспостереження Ситуаційного центру. Жінка похилого віку на очах в інших перехожих та водіїв вирішила поцупити іграшки з ялинок у ящиках, які прикрашають перехрестя. Під час таких дій до старенької підійшли патрульні та провели із нею профілактичну бесіду. Після чого усі новорічні прикраси бабця повернула на місце.

"Зранку на перехресті вулиці Замостянська та проспекту Коцюбинського до ялинок у ящиках підійшла жінка і відчайдушно почала переміщати одну за одною прикраси з ялинки до своєї сумки. Набравши вдосталь іграшок, жінка зникла з поля зору камер відеонагляду. Проте невдовзі повернулася і продовжила свою справу. Саме за такими діями її застав патруль поліцейських. Правопорушницею виявилася особа у віці приблизно 70-75 років. Поліцейські провели профілактичну бесіду з жінкою, а ялинкові прикраси було повернуто на місце", - прокоментувала інспекторка муніципальної варти Віта Балаба.

У Муніципальній варті нагадують, якщо ви стали свідком правопорушення на території м .Вінниці і змогли відзняти це на фото або відео, надсилайте інформацію на Viber або WhatsApp за номером телефону Ситуаційного центру - 067 4 102 101. Не забувайте вказувати дату, час, точну адресу та деталі ситуації.

Поділитися :