Новини

У Вінниці стартувала VIII стартап школа «Sikorsky challenge Vinnytsia»

21 квітня 2023, 10:34

19 квітня відбулось офіційне відкриття нового сезону навчання стартап школи «Sikorsky challenge Vinnytsia». 

Як зазначають на сайті міської ради, директор департаменту інформаційних технологій Вінницької міської ради Володимир Романенко повідомив, що зі слухачами працюватимуть міжнародні ментори та експерти з інноваційного підприємництва, які ділитимуться своїми історіями та лайфхаками у сфері ІТ.

«Стартап школа працює в ВНТУ з 2016 року. Міська рада допомагала в проведенні ремонту та обладнання приміщення, – розповідає Володимир Романенко. – Для вінничан – ця школа дасть можливість навчитись генерувати інноваційні бізнес-ідеї та перетворювати їх на стартапи. А кілька проведених хакатонів додадуть додаткових нюансів і навичок, що будуть корисні для майбутнього розвитку в галузі ІТ. Тож, хто знає, можливо саме цього року ми побачимо прорив у сфері технологій завдяки талановитим учасникам школи».

Навчальний курс триватиме до початку липня. За його підсумками кращі стартапи будуть рекомендовані до участі у XII Конкурсі інноваційних стартапів проєктів Sikorsky Challenge 2023. Також команди-переможці зможуть представити свій проєкт на одному з найголовніших щорічних заходів у сфері інноватики України.

Деталі про стартап школу Sikorsky Challenge Vinnytsia, можна дізнатись за посиланням: http://surl.li/gmsid

Поділитися :