Новини

У Вінниці стартував чемпіонат міста з хокею

24 лютого 2021, 11:21

Дебютна зустріч між чемпіонами різних років "Спартаком" і "Арсеналом" закінчилась нічиєю - 2:2.

Як інформують на сайті НОК у Вінницькій області, 22 лютого у Вінниці стартував чемпіонат міста з хокею серед чоловічих команд. Усі матчі відбуватимуться у Льодовому клубу Центрального парку. З проведенням змагань організаторам (а саме з орендою льоду) допоміг міський спорткомітет.

"Цього разу, окрім основного ветеранського чемпіонату, ми окремо проводимо ще й молодіжний. Такі змагання відбуваються у великих містах – Києві, Харкові. Але й ми вирішили спробувати. Ініціативу проявила сама молодь. Відповідальними за проведення змагання є наші молоді гравці. Таким чином готуємо команду на можливі міжнародні змагання. Ветеранам складно боротися проти молоді. Тому ми вирішили розділити ці розіграші", - розповів президент Вінницької обласної федерації хокею Володимир Давидюк.

В основному турнірі грають 8 команд, в молодіжному – 4. Зокрема, серед молоді змагаються команди Хмельницького, вінницькі "Сніжний барс", "Діадема" і "Юність". У ветеранському чемпіонаті стартують "Маяк", "Арсенал", "Спартак", "Діадема", "Легіон", "Гайдамаки", "Мегамолл" і "Проскурів" (Хмельницький).

"Нових команд не з’явилося. Але добре, що в нинішніх умовах збереглися старі учасники. До літа проведемо серед ветеранів перше коло, восени – друге. Молодь гратиме у чотири кола", – зауважив Володимир Давидюк.

Як відомо, нині вболівальники вже можуть бути на трибунах. Вхід на всі матчі чемпіонату міста – вільний.

Фото: noc-vin.org.ua

Поділитися :