Новини

У Вінниці стартує новий проєкт для дітей та батьків «ВінOк»

17 червня 2022, 17:14

Це безкоштовні творчі заняття для юних майстрів від 8 до 16 років, які проводитимуться на різних локаціях нашого міста. Під час реєстрації можна буде обрати найближчу та найзручнішу.

Про це Місту над Бугом розповіла співорганізаторка проекту Катерина Ботвіннік. 

За її словами, під час проведення майстер-класів учасники розвинуть нові навички та вміння та зможуть відновити психологічну рівновагу. Діти працюватимуть у сприятливому для розвитку творчого потенціалу середовищі. Презентують ініціативу у суботу, 18 червня на Європейській площі біля Вежі з 12 до 14 години.

Як зазначає Катерина Ботвіннік, під час презентації можна буде ближче познайомитися з майстрами які проводитимуть навчання, отримати відповіді на усі свої запитання та підібрати заняття, які будуть до душі вашій малечі.

Ми будемо робити невеличку презентацію біля Вежі, де наші майстри дадуть безкоштовні майстер-класи, до яких охочі зможуть долучитись. А вже з понеділка стартують заняття в кількох по місту. У всіх локаціях є укриття. Майстри пречудові і проводити з ними час це теж окреме задоволення, дітям з ними буде комфортно і безпечно. Запрошуємо дітей від 7 до 16 років. Тобто заняття і для підлітків також, - додає співорганізаторка проекту. 

 

Заняття розпочнуться вже у понеділок 20 червня. Участь у них зможуть взяти як вінничани, так і гості нашого міста. Діти працюватимуть у двох вікових групах: 6-9 років та 10-15 років. Тривалість заняття - до 2 годин. Кожне заняття є логічно завершеним майстер-класом. Не обов'язково відвідувати їх усі, можна прийти лише на одне.

Основна мета цього проекту, це не лише академічна майстерність, а психологічний комфорт і соціальна взаємодія та якісно проведений час. Бо дитинство не можна поставити на паузу. Зараз літо і в нас є діти, тому ми творимо цей проект, - каже Катерина Ботвіннік.

Заняття безкоштовні, проте попередня реєстрація на кожне заняття є обов'язковою, адже кількість місць обмежена. Можна буде зареєструватися на заняття на весь тиждень. Реєстраційна форма. З розкладом занять можна ознайомитись тут.  

Біля кожної локації є укриття, де дітки продовжуватимуть займатися під час тривог.

Поділитися :