Новини

У Вінниці триває благодійний фестиваль атракціонів "Колесо підтримки"

18 травня 2023, 10:44

Частину доходу від проведення заходу буде передано в один з реабілітаційних центрів міста.

14-го травня на паркінгу ТЦ "Plaza Park" відбулось гучне відкриття фестивалю. У концертній програмі були співи, танці від місцевих дитячих ансамблів, науково-розважальне шоу. Окрім атракціонів, на території розмістили ярмарок, фудкорт та кілька фотозон.

У палатках можна було придбати сумки, фігурні свічки, прикраси та інші витвори ручної праці. Також були місця, де дітям розмальовували обличчя аквагримом. 

Мета фестивалю – зібрати кошти, які організатори перерахують вінницьким реабілітаційним закладам для військових та воїнам, які потребують лікування, відновлення та протезування.

Зазначено, що розваги на атракціонах будуть безкоштовними для військових та організованих груп дітей з порушеннями розвитку.

Фестиваль організовує Благодійний фонд «The Goodwill project» спільно з партнерами за підтримки вінницького міського голови Сергія Моргунова.
Наразі на паркінгу залишилися лише фудкорт та атракціони: три дитячі каруселі, одна доросла, карусель-маятник, автодром, дитяча залізниця. Також залишився простір із шоломами віртуальної реальності та розвага із метанням дротиків. 

Цінова політика атракціонів – 100-150 гривень. Дитячі каруселі коштують 50 гривень.

Під час спілкування із відвідувачами фесту ми дізнались, що майже всі прочитали про захід з Інстаграму, хтось побачив про нього у ТікТоці в оглядах Віктора Замрія. Більшість відвідувачів не знали про благодійну частину заходу.

Фестиваль триватиме до 14-го червня. Ви можете відвідати його вдень з 14:00 до 22:00.

Автори: Анна Зубко, Катерина Шумило та Юлія Шпачинська

Поділитися :