Новини

У Вінниці триває капремонт дворів трьох багатоповерхівок

11 червня 2021, 11:39

Оновлюють асфальтобетонне покриття, замінюють інженерні мережі, роблять відмостки біля кожного будинку, ставлять лавки та сміттєві урни. 

Як повідомляють на сайті міської ради, з початком сезону ремонтних робіт у місті впорядкували три прибудинкові території висоток – по вул. Гонти, 41, вул. Антонова, 58 та І. Миколайчука, 19. Ще стільки ж зараз в роботі. Це двори багатоповерхівок по проспекту Космонавтів, 41 та 43, провулку Комунальному, 5 та вулиці Гоголя, 6а.

До благоустрою дворів у Вінниці підходять комплексно. Оновлюють асфальтобетонне покриття, замінюють інженерні мережі, роблять відмостки біля кожного будинку, ставлять лавки та сміттєві урни. 

"Ми з мешканцями будинків погоджуємо всі роботи, які проводимо в їхньому дворі. Адже прибудинкова територія має бути комфортною для усіх, тому дуже важливо, щоб жителі багатоповерхівок долучалися до обговорення. Коли ми обираємо будинки за програмою співфінансування, враховуємо стан зовнішніх інженерних комунікацій, проблеми з паркомісцями на прибудинковій території, та те,  наскільки самі мешканці беруть активну участь у обговоренні проєкту", – розповів заступник директора департаменту житлового господарства Сергій Гречанюк.   

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :