Новини

У Вінниці в новорічну ніч відбудеться реаліті-квест у середньовічному стилі

22 грудня 2020, 12:09

Протягом 6 годин учасники виконуватимуть різноманітні завдання, які закінчаться святковим бенкетом з королем Артуром.

У Вінниці в новорічну ніч відбудеться реаліті-квест "Жорсткий локдаун або королівський пир по-середньовічному". Як повідомляють організатори заходу, Центр ремесел "Дунстан", учасники квесту з 20-ї години 31 грудня до 2-ої години 1 січня проходитимуть випробування та в результаті потраплять на королівський бенкет з королем Артуром.

"Аби дістатись кінцевої мети, учасникам необхідно за 6 годин без умов сучасного світу (електроенергії, телефону, інтернету, телевізору) виконати безліч завдань. Серед них - обігріти оселю, виготовити факели, воскові свічки та ялинкові прикраси на новорічну ялинку; під керівництвом королівського кухаря випікати хліб у помпейській печі, зварити на вогнищі лицарську юшку зі свинячих ребер та глінтвейн, приготувати порося на вертелі та інші середньовічні страви до новорічного столу", - зазначають організатори.

Квест відбуватиметься на закритій території Центру ремесел "Дунстан" у селі Стадниця (6 км від Вінниці). Організатори забезпечать трансфер учасників (до Центру ремесел "Дунстан" та назад). Також є можливість внесення змін в тривалість та зміст квесту за побажаннями учасників.

Реєстрація охочих взяти участь у новорічному реаліті-квесті триватиме до 27 грудня за тел. (067) 599-79-73. Кількість місць обмежена: всього квест зможе пройти 18 учасників.

Поділитися :