Новини

У Вінниці в оновленому приміщенні запрацює муніципальна молочна кухня

8 жовтня 2020, 11:10

У приміщенні молочної кухні на Хмельницькому шосе у співфінансуванні з інвестором провели реконструкцію. За кошти міського бюджету встановили нове обладнання, яке дозволить розширити асортимент та збільшити виробництва вдвічі.  

 

 

Про це на своїй сторінці у Фейсбук, написав міський голова Сергій Моргунов, який напередодні оглянув молочну кухню. Він також відзначив, що купили новий автомобіль з рефрижератором, який  доставлятиме свіжу продукцію у 10 пунктів роздачі у різних районах нашого міста.

Натуральний дитячий сирок та кефір – найпопулярніша продукція молочної кухні, яку замовляють молоді батьки. Тепер дитяче харчування готуватимуть на сучасному обладнанні й в нових умовах. Якість і санітарні стандарти надзвичайно важливі, адже мова йде про найменших вінничан, - написав Сергій Моргунов. 

 Він також додав, що за кошти міського бюджету на кухні встановили сучасне обладнання. І нові потужності дозволять вдвічі збільшити виробництво – до 2000 порцій на добу. Наразі ж для маленьких вінничан готують 600-800.

На сьогодні молочна кухня пропонує 8 найменувань : окрім «молочки», ще й каші, овочеві та фруктові пюре. Технологічний процес контролює медсестра з дієтичного харчування з 54-річним стажем. Ганна Миколаївна каже: орієнтуються на побажання батьків та рекомендації педіатрів. І за потреби готові розширювати асортимент, - підсумував міський голова. 

Фото - міська рада. 

Поділитися :