Новини

У Вінниці в орендованій квартирі облаштували нарколабораторію

27 січня 2021, 10:35

За виготовлення та розповсюдження наркотиків 29-річному вінничанину загрожує до 5 років ув'язнення. 

Як ідеться на фейсбук-сторінці Поліції Вінницької області, 25 січня працівники Вінницького районного управління поліції на вулиці Пирогова затримали вінничанина, у якого під час поверхневого огляду оперативники знайшли 5 поліетиленових пакетів з речовиною, схожою на амфетамін, та 2 пакети марихуани.

"Під час проведення невідкладного обшуку на орендованій квартирі підозрюваного працівники поліції вилучили 70 розфасованих пакетиків з амфетаміном та близько 300 грамів марихуани. Крім цього, у квартирі вилучено обладнання та прекурсори для виготовлення психотропних наркотичних речовин, електронні ваги, колби, що свідчить про те, що чоловік займався виготовленням наркотиків", - розповів начальник Вінницького районного управління Віталій Курчик.

Вилучені наркотичні речовини направили на експертизу. Слідство розпочало кримінальне провадження за ч.2 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), за що передбачено до 5 років позбавлення волі.

Додамо, зловмисник вже притягувався до адміністративної відповідальності за наркозлочини.

Поділитися :