Новини

У Вінниці вдесяте стартував конкурс соціально-культурних проєктів

26 січня 2021, 12:28

Цьогоріч в міському бюджеті на реалізацію проєктів-переможців передбачено 1 млн грн. 

Як інформують на фейсбук-сторінці міської ради, прийом документів на конкурс соціально-культурних проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства, триватиме з першого лютого по третє березня. Переможці отримають фінансову підтримку з бюджету Вінницької міської ТГ на реалізацію своїх ідей, які мають соціально важливе значення для громади в цілому. Для цього цьогоріч в бюджеті передбачено 1 млн грн. Мінімальний розмір фінансової підтримки на реалізацію соціально-культурних проєктів становитиме 25 тис. грн, максимальний – 100 тис. грн.

Серед пріоритетних напрямків проєктів, які відповідають стратегічним цілям Концепції інтегрованого розвитку м. Вінниці 2030, для яких надається фінансова підтримка – комфортне, культурне та соціально відповідальне місто; конкурентоспроможне українське місто на мапі Східної Європи; екологічне й зелене місто над річкою Південний Буг, місто сталої мобільності; місто збалансованого просторового розвитку; місто сильної громади.

"Міська влада, навіть в умовах сьогодення, вирішила надати традиційну фінансову підтримку інститутам громадянського суспільства для реалізації проєктів, з метою всебічного розвитку Вінницької міської територіальної громади", - розповіла  начальник інформаційно-аналітичного відділу департаменту правової політики та якості Наталія Малецька.

Учасниками конкурсу можуть стати інститути громадянського суспільства, громадські організації, творчі та громадські спілки зі статусом юридичної особи, зареєстровані в установленому порядку не менше ніж за 6 місяців до дати оголошення конкурсу.  

З усіма деталями конкурсу можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі "Конкурс соціально-культурних проєктів інститутів громадянського суспільства у 2020 році" за посиланням.

Поділитися :