Новини

У Вінниці відбудеться допрем’єрний показ серіалу “Ми з України”  

25 січня 2023, 15:36

“Ми з України” - це документальний серіал про життя та діяльність наших людей мистецтва та менеджерів культури в умовах війни.

Як зазначають в анонсі події, з початком війни в Україні у нас виникла ідея документувати важливі меседжі митців, які залишились і почали боротьбу проти окупанта. Багато з них взяли до рук зброю, інші невпинно тримають культурний фронт та волонтерять.

Зйомки першої серії відбувались в перші тижні війни в українських містах - Вінниця, Чернівці, Харків, Хмельницький, Бакота за ініціативи NGO Plai та Respublica FEST. Тож протягом року Олександра Венславовська та Володимир Подолян записали інтерв’ю для ще 4 серій з музикантами, письменниками, художниками, менеджерами культури тощо.

Географія проєкту - це вся Україна, у кожного з них був ранок 24 лютого: Сергій Жадан, Олег Каданов, Катерина Калитко, Павло Нечитайло, Максим Демський, Олег Скрипка та інші. 

Хочемо поділитись із вами цінністю нашого культурного скарбу - в першу чергу це люди. Приходьте дивитись і слухати про все що ми переосмислили, отримали, з чим живемо і до чого прагнемо у часи війни. Буде зустріч із творчою командою та деякими героями фільму - поговоримо, обіймемось, пишуть організатори. 

Показ відбудеться 30 січня у Кінотеатрі Родина. Початок о 19:00

Тривалість кінопоказу та зустрічі - 2 години. Вхід вільний!

Також організатори анонсують відкриття благодійного зору протягом місяця релізу серіалу.

 

Поділитися :