Новини

У Вінниці відбудеться онлайн-квест до Європейського тижня сталої енергії

2 листопада 2020, 11:56

Захід запланований на  9-15 листопада. На учасників чекають подарунки, серед яких - фітнес-браслет, термочашка та багато інших.

Як повідомили на фейсбук-сторінці спільноти «Енергоефективна Вінниця», вінничан запрошують долучитися до квесту «Дні сталої енергії». Організатори: «Подільська громада», «Дні Сталої Енергії»: Вінницька міська рада, «Інститут розвитку міст» та «Екологічна платформа ДІЛИ». Ініціативу в 2006 році започаткував Європейський Союз, аби підвищити рівень обізнаності громадян щодо проблеми енергоефективності.

На учасників квесту чекає багато пізнавальної інформації, тестові та інтерактивні завдання. Їх організатори об’єднали в 4 блоки:

1) Стала енергетика

2) Стала міська мобільність

3) Поводження з відходами

4) Адаптація до змін клімату

«Цьогоріч ми не влаштовуватимемо фестивалів, ярмарок та виставок, як це було зазвичай. Проте ми підготували для вінничан багато корисних подарунків та новий формат заходу, який об'єднає нас усіх навколо важливих питань на безпечній відстані. Запрошуємо вінничан на онлайн-квест до Днів  сталої енергії, долучившись до якого можна дізнатись багато цікавого про наше місто та позмагатись за круті подарунки», – розповів начальник відділу енергоменеджменту департаменту енергетики, транспорту та зв'язку Богдан Черановський.  

Для визначення переможців враховуватимуть кількість правильних відповідей та швидкість проходження квесту. Завдання можна виконувати частинами. За перших 3 місця учасники отримають повний набір подарунків: фітнес-браслет Mi Smart Band 5, рюкзак, екоторбину, блокнот, термочашку, LED-лампочку та бамбукову ручку. Також призи чекають на учасників, які не увійдуть до трійки кращих.

Для того, аби долучитися до квесту, необхідно зареєструватись за посиланням. Подальші інструкції ви отримаєте на електронну адесу. Якщо маєте питання, телефонуйте 0432 59-52-64 або +380 93 216 28 15.

Стати учасником онлайн-квесту можна з 9 по 15 листопада включно.

Поділитися :