Новини

У Вінниці відбудеться перша зустріч у новоствореному клубі для татусів

9 грудня 2020, 15:34

Чоловікам пропонують розмову з психологами, а діткам - взяти участь у майстер-класах з виготовлення слайму та новорічної іграшки.

Як повідомляє на своїй фейсбук-сторінці спеціалістка з комунікацій та івент-менеджерка Програми Катерина Шрамко, 11 грудня у Вінниці пройде перша зустріч у рамках новоствореного клубу "ТатоHub". Ініціатива має на меті максимальне залучення чоловіків у життя дітей та сприяння гармонійним стосункам у родині. Для членів клубу відбудеться серія зустрічей з експертами, які даватимуть поради щодо виховання дітей, а також пропонуватимуть шляхи вирішення різних проблем, що виникають між батьками і дітьми.

Захід здійснюється в рамках Програми "ЄС за гендерну рівність: разом проти гендерних стереотипів та гендерно-зумовленого насильства", що фінансується Європейським Союзом та реалізується Фондом ООН у галузі народонаселення спільно з структурою ООН Жінки. Вінниця є одним із міст-партнерів для реалізації Програми на місцевому рівні.

Нагадаємо, перша зустріч відбудеться у п'ятницю, 9 січня, з 11:00 до 13:00, у ресторані "Нова Провінція". До уваги татусів пропонується чоловічий coffee meet з психологами (Олег Следь, Олександр Дончук). Участь у заході безкоштовна, охочим вступити до клубу "ТатоHub" потрібно лише зареєструватися за посиланням.

"Тебе звуть ТАТО або плануєш ним стати? Міняємо 2 години твого часу в п’ятницю на: інтенсив про тебе та твою дитину від експертів; вільне спілкування; та подарунки від партнерів заходу. Бери з собою дитину (дітей) - займемо майстер класами (слайм, новорічна іграшка). Маму вашу теж бери на каву", - йдеться у дописі.

Поділитися :