Новини

У Вінниці відбудеться Всеукраїнський турнір «Футбол проти наркотиків»

20 червня 2024, 11:44

Змагання почнуться 28 червня о 10:00. Захід пройде на стадіоні Вінницького ліцею № 18.

Як зазначається на сайті Вінницької міської ради, до Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками та їхнім незаконним обігом у Вінниці 28 червня відбудеться турнір «Футбол проти наркотиків». Він об’єднає понад три сотні гравців зі всієї України. У змаганнях візьмуть участь гравці, які знаходяться на шляху подолання своєї залежності.

Головною метою заходу є формування здорового способу життя, збереження здоров'я сімей, дітей та молоді, профілактика вживання наркотиків дітьми і молоддю, запобігання зловживанню алкоголем, тютюном та іншими речовинами.

«Турнір покликаний поширити серед широких верств ідею про користь здорового способу життя та недопустимість вживання наркотиків. Важливо, що у змаганнях братимуть участь непрофесійні футбольні команди, які складаються з людей, які на власному досвіді розуміють, наскільки важко боротися із залежністю та як негативно вона впливає на всі сфери життя: від особистої до професійної», – зазначила директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

Переможців турніру нагородять медалями, грамотами та кубками.

Змагання відбудуться 28 червня о 10:00. Захід пройде на стадіоні Вінницького ліцею № 18.

У разі сигналу повітряної тривоги під час турніру учасників просять спуститися у найближчі укриття. Мапа сховищ Вінниці – за посиланням.

Афіша: Вінницька міська рада

Поділитися :