Новини

У Вінниці відбудуться наукові шоу з хімії, біології, робототехніки та VR-технологій

15 березня 2023, 12:27

Вінницький обласний молодіжний центр “KVADRAT” запрошує усіх охочих відвідати наукові шоу від “Наукового фестивалю OL” , які відбудуться 18 березня.

Як йдеться в анонсі події, “Науковий фестиваль OL” — Open Lab або Відкрита Лабораторія організовує команда молодіжного простору популяризації науки і STEAM-освіти Lviv Open Lab. Цього року фестиваль розширює свої можливості та впроваджує виїзні наукові шоу містами України.

І першою прийматиме гостей зі Львова рідна Вінниця.

У програмі наукових шоу:

Перший науковий театр (наукове шоу з хімії, початок об 11:15)

Хімія живого (наукове шоу з біології, початок о 12:25)

RоботARіум (наукове шоу з робототехніки та AR, початок о 13:55)

VRеалі (наукове шоу з VR-технологій, початок о 14:55)

Відвідувачі матимуть змогу відчути себе юними науковцями та поспостерігати за справжніми науковими досягненнями, наприклад, як запрограмувати робота та ознайомитись із симуляторами віртуальної реальності та поринути у можливості, які нам пропонує VR, а особливістю наших наукових шоу стануть, звісно ж, справжні наукові експерименти — зміна забарвлення реагентів, робота з наднизькими температурами, та інші хімічні досліди, - йдеться у повідомленні. 

 

Початок реєстрації відвідувачів о 10:30.

Запрошують усіх охочих, адже захід буде безкоштовним, потрібно лише попередньо зареєструватись у чат-боті:

Проєкт “Науковий фестиваль OL” реалізується Lviv Open Lab з Мережі молодіжних просторів ТВОРИ! у межах проєкту “Трамплін до рівності”.

 

Поділитися :