Новини

У Вінниці відбулось перше засідання сесії новообраної міської ради 8 скликання 

20 листопада 2020, 12:13

На початку сесії Сергій Моргунов закликав депутатів працювати як злагоджена, об’єднана команда, не залежно від того, хто з депутатів до якої партії належить. 

Новообрана Вінницька міськрада сьогодні зібралась на свою першу сесію 8-го кликання.

Як відомо, у Вінницькій міській раді представлено 4 політичних сили - «Українська стратегія Гройсмана» «Європейська солідарність» «Слуга Народу» «Опозиційна платформа за життя». На початку сесії було обрано секретаріат міської ради: до нього увійшли Д.Мира, С.Куца та Р.Аксельрод. Одним із питань, яке розглядатиметься на сьогоднішній сесії є утворення старостинських округів.

Секретарем переобрали П.Яблонського. Його кандидатуру запропонував міський голова. Також із початком роботи депутатів привітав екс-мер Вінниці та колишній прем'єр-міністр України, голова політичної сили "Українська стратегія Гройсмана" В.Гройсман.

Також народні обранці розглядатимуть питання реорганізації сільських рад шляхом приєднання до Вінницької міської ради. Як зазначив під час відкриття сесії міський голова С.Моргунов в депутатському корпусі представлені всі напрямки життєдіяльності нашого міста. Він також зазначив, що основним завдання міської ради залишається надалі утримати титул найкомфортнішого міста для життя. Також за словами С.Моргунова важливим і непростим завданням є сформувати бюджет на наступний рік, покращити якість питної води у Вінниці, прийняти стратегію розвитку громади до 2030 року і надалі реалізовувати усе заплановано, також важливим завданням С.Моргунов назвав інтеграцію усіх громад, а їх є 9 до ОТГ.

Міський голова також закликав усіх працювати як злагоджена, об’єднана команда, не залежно від того, хто з депутатів до якої партії належить.

Поділитися :