Новини

У Вінниці відбувся унікальний фестиваль просто неба Ticket to the Sun

3 серпня 2021, 10:22

Основний акцент заходу - взаємодія людей, творчості та природи.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, мистецький вікенд Ticket to the Sun проходив з 30 липня по 1 серпня.

За три дні відвідувачі долучилися до більш ніж 60 проєктів. Музичну та літературну програму складали: The Hypnotunez, Zapaska, Мирослав Кувалдін, Blueberry Jam, CHUBAREENEE, академічний квартет Альт, Квартет 42, Пиріг і Батіг, Богдан Куценко, Очеретяний Кіт, VODA та =vseOdno=. Також гості відвідували різні воркшопи: хореографічний перформанс, співголосся, робота з глиною та керамікою, створення тканих килимків та інші.

«Повернення цього фестивалю після карантину - відчутний ковток для активних спільнот Вінниці. Завдяки синергії простору і людей народилося чимало цікавих мистецьких колаборацій, а експерименти з окремими зонами та корпусами дали переосмислити подальшу перспективу розвитку Території SUN. Чим більше таких активностей тут відбуватиметься, тим швидше ми зможемо вийти на цілісну концепцію ревіталізації колишнього дитячого санаторію, що залишається цінним ресурсом для громади», - говорить Олександра Венславовська, голова МО “Плай”.

На території знаходилася Лабораторія фокусів, еко-барахолка, кіноклуб, ятки сувенірів та розпису хною. Можна було спробувати себе у ранковій йозі, грі у бадмінтон, плаванні на SUP-дошках по озеру, слеклайні, скелелазінні, долучитися до мандрівки сабарівським лісом та вуличних народних ігрищ.

 

Поділитися :