Новини

У Вінниці відкрили виставку картин офіцерки ЗСУ Наталії Жижко

13 квітня 2021, 16:00

Експозиція представлена в міському освітньо-аналітичному центрі допомоги ветеранам АТО/ООС, членам їх сімей та сім’ям загиблих.

Як ідеться на сайті міської ради, відкриття виставки Наталії Жижко відбулось сьогодні, 13 квітня, і було приурочене до річниці початку війни на Донбасі. 

Наталія Жижко служить у лавах Збройних Сил України. Більше тридцяти років не тримала в руках пензля. Однак у 2017 році спробувала намалювати картину, адже в дитинстві відвідувала художню школу. Навіть сьогодні на виставці художниця показала одну із свої перших робіт "Білі троянди". 

"В дитинстві я навчалася в художні школі, потім пішла до армії. Цього року уже 27  років я служу у лавах Збройних Сил України. Писати почала восени 2017 року.   З того часу уже й не пригадаю скільки було виставок, а картини мої розлетілися по всьому світу – Англія, Словенії, Франції. В кінці 2019 року у мене була персональна виставка у Польщі. У зв’язку з карантином минулого року відмінилося три закордонні виставки.  Наразі мої виставки проходять у Києві", – розповіла художниця Наталія Жижко. 

Додамо, виставка буде представлена у Центрі протягом двох тижнів.

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :