Новини

У Вінниці відкриють благодійну воєнну фотовиставку загиблого воїна Максима Бурди "Небесний фотограф"

24 листопада 2023, 09:08

На заході представлять майже 200 робіт за усі 11 місяців перебування Максима на військовій службі.

Як повідомляють у HUB Місто змістів, Максим Бурда - солдат ЗСУ, фотограф та активіст з міста Ковеля, який загинув 26 січня 2023 року біля Бахмута.

«Символічним є його позивний «Фотограф», який він обрав для себе під час вступу до ЗСУ. Через свої світлини фіксував побут, навчання, портрети своїх побратимів, непрості емоції війни, перебуваючи під постійними обстрілами. У листопаді 2022 року Максим створив Телеграм-канал «Military photographer», присвячений воєнній фотографії. Своїми роботами надихав не одну тисячу людей. Збройні Сили України неодноразово публікували його роботи на своїх офіційних сторінках. Вже під час служби отримував безліч пропозицій щодо організацій персональних фотовиставок у різних містах України. Після закінчення війни найбільше хотів організувати фотовиставку воєнного фото за всі 11 місяців свого перебування на військовій службі», — зазначають організатори.

Офіційне відкриття фотовиставки відбудеться у понеділок, 27 листопада, о 17:00 у культурному центрі MŌNТАЖ за адресою вул. Грушевського, 56а (вхід з ГРОШу, другий поверх).

У відвідувачів буде можливість придбати фотороботи та благодійний мерч: листівки, наліпки, магніти, футболки, худі з фото на виставці. Частина коштів з продажу буде перерахована до благодійного фонду «Янголи Азову».

Виставка у Вінниці діятиме до 10 грудня 2023 року включно.

Поділитися :