Новини

У Вінниці відновили реконструкцію Батозької

18 травня 2023, 08:19

Проєктанти розробили концепцію перетворення промислової зони в сучасний міський простір, де буде зручно всім – і учасникам руху, і підприємцям, і людям, що живуть в цьому районі. Днями там почались підготовчі роботи.

Як зауважив на своїй сторінці у Фейбсук міський голова Сергій Моргунов, з початком повномасштабної війни фінансування таких інфраструктурних проєктів в Україні було призупинене. Цьогоріч з’явилася можливість відновити роботи.

"Тож, плануємо якнайшвидше облаштувати дорогу, щоб відновити рух автомобілів та громадського транспорту на цій ділянці", - каже очільник громади.

До війни спеціалісти тут проклали більшу частину інженерних мереж, практично облаштували освітлення, підготували дорогу під «оксамитовий шлях», де будуть курсувати трамваї.

Тож ремонт буде комплексним і передбачає оновлення проїжджої частини та тротуарів, сучасні велодоріжки, нові зупинки та запуск тролейбусу в майбутньому, озеленення тощо.

"Ми будемо продовжувати вдосконалювати міський простір. Модернізація Батозької має велике значення для міста, адже вулиця «підв’язана» і до шляхопроводу Янгеля-Лук’яненка, який зв’яже центральну частину міста з Тяжиловом, а також з нашим проєктом «Вінницька миля»", - підсумував Сергій Моругнов.

Поділитися :