Новини

У Вінниці викрали автомобіль, припаркований у дворі багатоповерхівки

11 січня 2021, 13:14

Зловмисником виявився 28-річний чоловік, який за день до затримання викрав автомобіль в Одесі.

Працівники могилів-подільської поліції затримали зловмисника, який вночі у Вінниці у дворі багатоповерхівок на вулиці Брацлавській викрав автомобіль "ВАЗ-21099". Про це ідеться на сайті Національної поліції у Вінницькій області.

7 січня близько 9:30 до поліції надійшло повідомлення від 21-річного вінничанина про викрадення його автомобіля "ВАЗ 21099", що був припаркований у дворі. Документи на транспортний засіб знаходились у салоні автомобіля. Орієнтування про викрадену автівку надали всім патрульним екіпажам поліції міста, районним підрозділам та підрозділам поліції сусідніх областей.  

Опівдні розшукуваний автомобіль неподалік села Медвеже Вушко помітили начальник Могилів-Подільського районного відділу поліції Василь Ободовський та начальник сектору патрульної поліції того ж відділу поліції Євген Іванченко, які перебували поза службою. Викрадений автомобіль рухався перед автівкою поліцейських. Кілька хвилин правоохоронці переслідували "ВАЗ", обігнали його та заблокували. Тоді зловмисник з’їхав з дороги в поле, застряг та, покинувши автівку, кинувся навтьоки. Затримали зловмисника на території дачного масиву у селі Медвеже Вушко.

Як розповів начальник Відділу поліції №1 Вінницького районного управління Юрій Голуб, затриманим виявився 28-річний житель Запоріжжя, неодноразово судимий за крадіжки автотранспорту. Під час перевірки з’ясувалось, що добу тому зловмисник викрав аналогічний автомобіль в Одесі.

За вчинені правопорушення викрадачу загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Поділитися :