Новини

У Вінниці винуватець смертельної аварії сам прийшов до поліції

13 листопада 2020, 12:24

10 листопада біля зупинки громадського транспорту «Станіславського» водій BMW насмерть збив 51-річного вінничанина. Протягом декількох днів чоловік переховувався від поліції.

Як повідомили на сайті Національної поліції у Вінницькій області, сьогодні, 13 листопада, водій, який став винуватцем смертельної аварії 10 листопада, сам прийшов у поліцію. Наразі чоловік знаходиться у слідчому ізоляторі.

Нагадаємо, 10 листопада близько 21.00 біля зупинки громадського транспорту «Станіславського» сталась аварія. Водій BMW на іноземній реєстрації допустив наїзд на 51-річного вінничанина. Від отриманих трав потерпілий помер на місці пригоди, а водій втік. Наступного дня автомобіль при виїзді з міста знайшли рибалки. Авто мало характерні для ДТП пошкодження.

Працівники поліції встановили власника машини та усіх осіб, які нею користувались. Серед них був і чоловік, причетний до аварії. Протягом декількох днів водій переховувався від правоохоронців. 12 листопада 25-річний чоловік, який перебував за кермом BMW, сам прийшов у поліцію. Він затриманий у процесуальному порядку і надає покази слідчим. За таке правопорушення на водія чекає позбавлення волі терміном до 8 років. 

 

Поділитися :