Новини

У Вінниці визначили фіналісток конкурсу краси

29 січня 2021, 13:48

Вінницькі ювеліри вже почали роботу над виготовленням срібної корони, яку отримає переможниця. 

Як розповіла радіо "Місто над Бугом" минулорічна переможниця конкурсу краси "Міс Вінниця" Оксана Коломієць, яка теж була у складі журі, кастинг загальноміського конкурсу краси "Міс Вінниця" проходив у Вінницькому палаці мистецтв. Цьогоріч спробувати власні сили у конкурсі виявили бажання 133 вінничанки. Наймолодшій – 16, найстаршій – 26 років. Деякі з них вже не вперше приходили на кастинг.  Багатьом дівчатам потрапити до шістнадцятки конкурсанток завадила їхня невпевненість, адже члени журі оцінювали не лише зовнішні дані претенденток, але й вміння  дефілювати  та їхню харизму.

Взагалі у Вінниці є багато гарних дівчат, просто обрали тих, хто не побоявся прийти і спробувати свої сили. Було багато гарних дівчат - більше, ніж 16 це точно, але обрали найкращих", - зауважила Оксана Коломієць.

Цього року через пандемію організатори конкурсу вирішили обмежитися лише одним виходом дівчат у купальниках. До фіналу потрапили ті конкурсантки, які отримали найбільшу кількість голосів журі. Упродовж місяця з ними займатиметься хореографиня проєкту Марія Школьна. 

"Сьогодні ми побачили набагато більше дівчат, ніж зазвичай. Дівчата молодці. Я відбирала за такими критеріями, як постава, хода. Хтось з членів журі дивився на зріст, хтось - на параметри. У кожного свої моменти, за якими ми відбираємо дівчат", - розповіла Марія Школьна.

Як розповів голова оргкомітету конкурсу Євген Майданник, вінницькі ювеліри вже почали роботу над виготовленням срібної корони, яку отримає переможниця. Наразі організатори визначаються з форматом проведення заходу.

Найімовірніше, це буде офлайн-формат з дотриманням усіх протиепідемічних заходів.

Фото: Facebook/Валентин Порохняк

Поділитися :