Новини

У Вінниці водій не впорався з керуванням та допустив наїзд на 18-річну дівчину-пішохода

6 грудня 2022, 12:24

Дівчина перетинала проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу.

Як ідеться на сторінці Поліції Вінницької області, 5 грудня у м. Вінниця та Вінницькому районі стались дорожньо-транспортні пригоди. З травмами різного ступеню тяжкості до медичних закладів потрапили двоє пішоходів.

В обласному центрі аварія сталась близько 18.35 на вулиці Коцюбинського. За попередньою інформацією слідства, 77-річний вінничанин, водій автомобіля Hyundai Tucson, не впорався з керуванням та допустив наїзд на дівчину-пішохода. Вона перетинала проїжджу частину дороги на неврегульованому пішохідному переході.

Внаслідок автопригоди 18-річна потерпіла, жителька м. Вінниця, госпіталізована.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталась близько 19 години на автодорозі Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільський у селі Зарванці.

37-річний водій автомобіля Mazda, житель м. Вінниця, не впорався з керуванням, виїхав на тротуар, де допустив наїзд на 38-річного вінничанина. У результаті автопригоди чоловік із отриманими травмами доставлений до лікарні.

Автомобілі поміщені на арештмайданчики. Водії транспортних засобів освідувані, вони тверезі.

"За фактами автопригод слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк", - йдеться у повідомленні.

Поділитися :