Новини

У Вінниці встановлять 15 нових електронних табло на трамвайних зупинках

30 листопада 2020, 15:46

По завершенню тендерної процедури з переможцем підпишуть договір на виконання будівельних робіт по встановленню електронних табло.  

Як зазначила "Місту над Бугом",  Катерина Бабіна, директорка «Вінницякартсервіс», нові електронні  табло  з графіком руху транспорту встановлять на трамвайних  зупинках. 

Роботи планують завершити до кінця січня 2021 року.  Наразі  оголошено тендер на проведення кабельної мережі  під землею і під’єднання  живлення вже до самого табло. 

«Ми оголосили на минулому тижні тендер на проведення кабельної мережі для того, щоб зі стовпа взяти живлення провести під землею до табло. Коли тендер закінчиться ми з переможцем підпишемо договір, він проводить будівельні роботи і ми встановлюємо на п’ятнадцяти зупинках табло», - повідомила  Катерина Бабіна

Наразі електронне табло з графіком руху транспорту встановлено на тролейбусній зупинці на майдані Небесної сотні, а також на зупинках трамваю вздовж вулиці Замостянської, загалом їх уже  7.   

Наступні 15 електронних табло встановлять на зупинках транспорту по вулиці Соборній, вздовж вулиці Пирогова, Юності, Космонавтів та 600-річчя. 

Поділитися :