Новини

У Вінниці з’явився ще один ветеранський простір

14 серпня 2024, 09:35

Цей проєкт ініціювала та реалізувала громадська організація “Полум’я надії”, волонтери якої опікуються нашими оборонцями на різних напрямках фронту.  

Як написав у своєму тг-каналі міський голова Сергій Моргунов, у просторі наші Захисники та Захисниці, а також їхні сім'ї та рідні загиблих військових зможуть побути в атмосфері підтримки, отримати необхідну допомогу, зокрема психологічну.  

Простір для ветеранів війни та їхніх родин складається з двох поверхів. На першому знаходиться кімната відпочинку, кінозал, де відвідувачі також можуть поласувати кавою. Також осередок передбачає кабінет, де будуть надавати психологічну підтримку, юридичні консультації. Важливим складником також є духовна підтримка, яку надають капелани. На другому поверсі знаходиться дитяча кімната і спортзал, який ще доукомплектовується. Також там працюватиме реабілітолог.

«Прагнемо, щоб наш простір став місцем затишку, спокою і прийняття», – зауважив голова громадської організації «Полум'я надії» Анатолій Загляда.

Ініціатива та реалізація проєкту належить громадській організації “Полум’я надії”, волонтери якої опікуються нашими оборонцями на різних напрямках фронту.  Міська рада зі свого боку виділила приміщення та постійно підтримує цю активну організацію, адже разом можна зробити більше користі для громади.  

"Переконаний, що це місце стане ще одним майданчиком, який допоможе нашим незламним героям жити далі та відчувати турботу. Ветеранська політика займає важливе місце в нашій роботі. Тому продовжуємо об'єднувати зусилля і підтримувати тих, хто цього потребує", – наголосив очільник громади.  

Простір для ветеранів та їхніх родин працює з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 14:00 та з 16:00 до 20:00 за адресою: вул. Винниченка, 4-А. Гаряча лінія – 093 867 2555.

Фото: тг/Сергій Моргунов

Поділитися :