Новини

У Вінниці за дві доби випала майже місячна норма опадів

9 лютого 2021, 11:17

Зважаючи на складні погодні умови, комунальні служби прибирають місто цілодобово.

Як повідомили на сайті міської ради, за дві доби у Вінниці випало 25 мм опадів, тоді як місячна норма становить 33 мм. На ранок, дев’ятого лютого, комунальні служби забезпечили можливість виходу на маршрути всього муніципального транспорту, який вийшов на лінії вчасно і в повному складі.

Відео: Facebook/Володимир Ніценко

Наразі прибирання вулиць міста від снігу триває. Особлива увага приділяється тротуарам та виходам на пішохідні переходи, які розчищаються вручну. На прибудинкових територіях працюють 8 одиниць техніки та 350 двірників. Залучили також додатково будівельні бригади та інженерно-технічних робітників. 

"Вчора були надзвичайно складні погодні умови, адже сніг до вечора почав йти з дощем, який перетворювався на кригу. Проте цей циклон від нас пішов,  найближчими днями нас очікує посилення морозу", – розповіла начальниця відділу Вінницького обласного центру з гідрометеорології Марія Кощавка.  

Міські комунальні служби звертаються до власників транспортних засобів утримуватись від пересування автомобілями у період негоди та не залишати транспортні засоби вздовж доріг, аби спецтехніка могла вчасно очистити дороги і тротуари від снігу. 

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :