Новини

У Вінниці закінчився І етап конкурсу "Бюджет шкільних проєктів"

25 березня 2021, 10:34

До шкільного етапу конкурсу долучились 33 навчальні заклади міста.

Як повідомили на сайті міської ради, у період з 8 лютого по 18 березня 2021 року у школах Вінниці пройшов І етап конкурсу "Бюджет шкільних проєктів", який передбачав створення шкільної координаційної ради, написання проєктних заявок, промоційну кампанію та голосування. Учнівське голосування за подані проєкти тривало з 11 по 18 березня.

"16 шкіл долучились до електронного голосування на платформі  E-DEM, де було зареєстровано загалом 80 учнівських проєктів. За підсумками пілотного голосування, 8169 учнів скористались своїм унікальним посиланням, аби  визначити переможця. Ще у 17 закладах процес голосування також організували в дистанційному режимі за допомогою сервісів Google, платформи Zoom тощо", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, загалом до проведення І етапу конкурсу "Бюджет шкільних проєктів" долучились 33 заклади загальної середньої освіти Вінницької міської територіальної громади.

Попереду на авторів найкращих ініціатив шкільного етапу чекає ІІ етап, де Координаційна рада обиратиме переможців у номінаціях "Великі проєкти" (до 300 тис. грн) та "Малі проєкти" (до 100 тис. грн).

Зображення: www.vmr.gov.ua

Поділитися :