Новини

У Вінниці замінили тип світлофора на одному з перехресть

11 січня 2022, 13:25

Зміни впровадили з 3 січня для розвантаження правої смуги, щоб підвищити пропускну здатність перехрестя вул. Воїнів Інтернаціоналістів та Хмельницького шосе.

Раніше рух транспорту на даному перехресті відбувався наступним чином: з правої смуги автомобілісти могли продовжити рух прямо, а з лівої смуги лише вліво. Про це повідомляють на фб-сторінці Департаменту енергетики, транспорту та зв'язку Вінницької міськради.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Працівники ​комунального підприємства "Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху" проаналізували автомобільний трафік та вирішили замінити концепцію руху і встановили світлофор іншого типу. Тож відтепер автомобілісти можуть рухатись прямо як з правої, так і з лівої смуги.

“За нашими розрахунками, завдяки таким змінам кількість автівок, які переїжджають перехрестя вул. Воїнів Інтернаціоналістів та Хмельницького шосе збільшилися на 200 одиниць. Нововведення синхронізоване з роботою усіх світлофорних об’єктів, які працюють в системі «Зелена хвиля»», — розповів директор КП “СМЕД ОДР” Сергій Чернов.

«Кількість приватного транспорту в місті постійно зростає, тому КП “СМЕД ОДР” разом з іншими колегами постійно вносять пропозиції щодо оптимізації дорожнього руху на різних вулицях міста», - стверджують у дописі.

Читайте також:
Від ранку 10 січня у Вінниці трапилось 11 ДТП

Поділитися :