Новини

У Вінниці замінюють мережі водогону та каналізації

9 липня 2021, 09:26

На час робіт з прокладання нових мереж старі залишаються підключеними, щоб містяни не відчули незручностей.

Як інформують на сайті міської ради, у Вінниці тривають роботи з реконструкції мереж на прибудинкових територіях багатоповерхівок. У дворах на вул. Порика, 3 та Стельмаха, 53  вони на завершальному етапі.

На прибудинковій території на вул. Стельмаха, 17 оновлюють мережу теплопостачання. У планах прокласти 120 метрів нових труб. Вже на більшій частині запланованої ділянки прокопали траншею та провели зварювальні роботи труб. За сприятливої погоди завершити реконструкцію планують на початку серпня. 

Заступник директора департаменту міського господарства міськради Олександр Зімбовський розповів, що мережі, які знаходяться в незадовільному стані, замінюють перед реконструкцією двору багатоповерхівки. 

"У дворі на вул. Порика, 3 роботи вже завершують. Тут замінили 128 метрів мережі водопроводу та 169 метрів – каналізації. Вийшли на фінішну пряму по заміні труб водопостачання та каналізації  на прибудинковій території на вул. Стельмаха, 53.  Всередині липня тут плануємо розпочати реконструкцію мережі теплопостачання", – каже Олександр Зімбовський.

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :