Новини

У Вінниці затримали 19-річного розповсюджувача наркотиків 

11 січня 2023, 10:47

Оперативники затримали вінничанина, який поширював наркотики, роблячи «закладки». За таке правопорушення хлопцю загрожує до 8 років позбавлення волі.

Як пишуть на сторінці Нацполіції Вінницької області у Фейсбук, 10 січня оперативники відділення поліції № 2 Вінницького районного відділу поліції виявили та вилучили у вінничанина 1 пакет з речовиною рослинного походження та 5 пакетів з речовиною рослинного походження, які 19-річний місцевий житель вже встиг розповсюдити шляхом «закладок».

Речові докази направлено на експертизу.

Наразі правопорушник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідством вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру.

Поліцією розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 Кримвнального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років, - йдеться у повідомленні. 

 

Поділитися :