Новини

У Вінниці завершився відкритий баскетбольний турнір

13 вересня 2023, 11:28

Змагання присвятили Дню фізичної культури і спорту в Україні та Дню міста Вінниці.

Як повідомляється на сайті Вінницької міської ради, з 8 по 10 вересня у Вінниці відбувся відкритий турнір з баскетболу для хлопців, 2010 року народження і молодших у якому взяли участь 44 юних баскетболісти з чотирьох команд. 

"У такий важкий час дуже важливо, щоб діти відчували смак життя за допомогою змагань, спорту і спілкування між собою. Завдяки таким змаганням ми популяризуємо баскетбол у Вінниці. Саме тому запрошуємо команди з різних міст, щоб розуміти та відчути рівень баскетболу в різних куточках нашої країни. Дякуємо всім спортсменам за їхню участь у турнірі", – каже директор Вінницької міської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з баскетболу Сергій Козанчук.

Перше місце завоювали вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (Тернопіль), друге – КДЮСШ (Харків), третю сходинку посіли спортсмени МСДЮСШОР (Вінниця), а четверту – БК «Хмельницький».

По завершенню турніру, команди були нагороджені кубками, а кожен учасник отримав медаль, грамоту та подарунки. Крім цього, були відзначені й найкращі гравці.

Максим Попов із Вінниці був визнаний кращим захисником, Владислав Вінярський із Хмельницького – кращим нападником, а Владислав Котелевець із Харкова отримав звання кращого центрового. Найкориснішим гравцем турніру став Данило Тимофієвич із Тернополя.

"Такі турніри допомагають дітям відчути дух суперництва та налаштуватись на найближчі змагання. А для мене, як тренера – зрозуміти над чим ще треба працювати та що вдосконалювати, щоб досягти кращого результату на чемпіонатах", – говорить тренер Олександр Главатчук.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :