Новини

У Вінниці завершують капітальний ремонт Сабарівського шосе

30 червня 2021, 11:55

Підхід до реконструкції називають комплексним, адже врахували інтереси усіх учасників руху: водіїв, пішоходів та велосипедистів.

Як розповів "Місту над Бугом" заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Семенюк, Сабарівське шосе – це єдина магістраль міста, яка поєднує два віддалених мікрорайони, Сабарів та Академічний, з іншою частиною обласного центру. Нею курсує громадський транспорт, поруч розташовані важливі об'єкти інфраструктури: Сабарівська гідроелектростанція, муніципальний автопарк, дитячий садочок і клуб. Роботи з капітального ремонту цієї дороги розпочали у березні.

"На стадії завершення вже роботи по капітальному ремонту Сабарівського шосе. Загальна протяжність – кілометр 540 метрів. У повному обсязі завершені роботи на проїзній частині, вона сформована шириною 8 метрів, і з кожного боку сформовані пішохідні доріжки: з боку житлової забудови 2-метрової ширини, з боку так званої промзони – 1,5 метра. Замінено повністю мережі зовнішнього освітлення, 63 опори змонтовано і 178 світильників", – розповів Юрій Семенюк.

На Сабарівському шосе вже замінили дорожнє полотно та мережу зливової каналізації, облаштували велодоріжки, змонтували систему відеонагляду.  У  планах на наступні роки – ремонт вулиці Шептицького.

Фото: www.myvin.com.ua

Поділитися :