Новини

У Вінниці збільшили кількість онлайн-послуг, які можна замовити через "Персональний кабінет"

12 січня 2021, 12:46

За попередній рік кількість таких послуг зросла з 26 до 38.

Як повідомили на сайті міської ради, минулого року вінницькі Прозорі офіси продовжили розширювати перелік послуг виконавчого комітету міської ради, які можна замовити онлайн. За рік їхня кількість збільшилася на 12, і наразі уже онлайн можна отримати 38 послуг. 

Так, в режимі онлайн вінничани можуть оформити ФОП і ТОВ, допомогу при народженні дитини, будівельні послуги. Також онлайн можна отримати архівні довідки, документи, пов'язані з земельними, містобудівними та архітектурними питаннями, наприклад, витяг з плану зонування, надання обмежень на використання садибної земельної ділянки, довідка про присвоєння назви проїзду в садовому товаристві та інші. Через Персональний кабінет можна замовити довідку про невідвідування дитячого дошкільного закладу, направлення в дошкільні навчальні заклади (групи) компенсуючого типу тощо. 

"За цей рік ми збільшили з 26 до 38 кількість послуг, які надаються виконавчими органами міської ради онлайн через «Персональний кабінет». А також понад 100 послуг вінничани можуть отримати через офіційні сайти державних органів", - розповіла директорка департаменту адміністративних послуг міської ради Ірина Копчук.

Поділитися :