Новини

У Вінниці зловмисники викрали більше п'ятдесяти тисяч гривень у людини з інвалідністю

16 березня 2021, 10:45

За ці гроші злочинці, раніше судимий за вбивство вінничанин та його неповнолітня подруга, купили собі мобільні телефони.

Як ідеться на сайті Національної поліції у Вінницькій області, близько другої години ночі до поліції звернувся 45-річний чоловік з заявою про крадіжку своєї банківської картки малознайомим чоловіком та дівчиною в одному з готелів Вінниці. За словами заявника, зловмисники зняли з його картки 55 тисяч гривень.   

З словами начальника Відділу поліції №1 Вінницького районного управління Юрія Голуба, підозрюваних у вчиненні цього злочину поліцейські встановили за кілька годин. 32-річного зловмисника працівники поліції затримали на території Вінницького району, а його 17-річну подільницю - на залізничному вокзалі у Вінниці.

"Чоловік не вперше потрапляє в поле зору поліції, раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення вбивства. У зловмисників працівники поліції вилучили мобільні телефони, які вони придбали за викрадені у потерпілого гроші, та частину з грошей, які вони не встигли витратити", - йдеться в повідомленні.

Підозрюваним загрожує до 5 років позбавлення волі. 

Поділитися :