Новини

У Вінницькій області, на одній із виборчих дільниць, бракує бюлетенів для голосування

25 жовтня 2020, 13:40

"До останнього дня обіцяли, що додадуть…" - пояснює голова сільської територіальної виборчої комісії, коментуючи відсутність бюлетенів.   

За інформацією голови ДВК №051240, яка розташована у селі Морозівка, Івана Плахотнюка, Уланівська сільська територіальна виборча комісія Хмільницького району не додала відповідну кількість бюлетенів ДВК.

«Нам мали дати 331 бюлетень, а дали 145. Ми не розписувалися за те, що ми получили і скільки нам дали. Сказали, що довезуть, ми сказали, що не вистачає, але їх так і не довезли. До останнього дня обіцяли, що додадуть… Я дзвонив на гарячу лінію, але там трубки ніхто не взяв. Кажемо виборцям, що немає бюлетенів», - сказав голова комісії Іван Плахотнюк.  

Відповідно до пункту 3 частини 1 статті 242 Виборчого кодексу України, сільська, селищна виборча комісія - не пізніше як за п’ять днів до дня голосування та отримує виготовлені виборчі бюлетені не пізніше як за чотири дні до дня голосування в упаковці підприємства-виготовлювача на підставі акта приймання-передачі за формою, встановленою Центральною виборчою комісією. 

Поділитися :