Новини

У Вінницько-Хутірському окрузі створять простір для освіти та розвитку молоді

15 березня 2024, 14:01

Найближчим часом у Вінницьких Хуторах розпочне роботу новий молодіжний простір з автентичною назвою «Молодіжний Хутір». Локація розрахована для дітей, підлітків та більш дорослої молоді.

Як зазначається на сайті Вінницької міської ради, проєкт «Молодіжний Хутір» громадської організації «Молодь 3.0» виконується у рамках грантової програми "ТРИМАЙ", що впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з громадською організацією YouthUp за підтримки Німецького банку розвитку KfW

Молодіжний простір знаходиться у місцевому Будинку культури за адресою: вул. Незалежності, 33-Б.

Як зазначає староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко, «Молодіжний Хутір» – не просто місце для відпочинку та розваг, а ціла екосистема для освіти та розвитку.

«Цей простір стане центром для нашої молоді, де юнаки та дівчата зможуть зустрічатися, спілкуватися, творити та пізнавати нове. Молодь Вінницьких Хуторів, Писарівки та Щіток матиме можливість брати участь у різноманітних навчальних та тренінгових програмах, що сприятимуть їхньому професійному та особистісному зростанню», – зазначає очільник округу.

За його словами, наразі у приміщенні майбутнього центру тривають будівельні роботи. Планується, що центр відкриє свої двері для молоді уже наступного місяця. Наразі вже понад дві сотні молодих людей округу виявили свою зацікавленість у цьому проєкті.

«В нас дуже багато молоді, тому ідея створення профільного центру, де б вони могли зустрічатися, спілкуватися, навчатися та обмінюватися ідеями безпосередньо на території округу, виникла давно. Тепер завдяки грантовій допомозі цей центр став реальністю», – зазначає Владислав Кривешко.

Фото: Вінницька міська рада

 

Поділитися :