Новини

У вінницькому ліцеї №23 розпочали термомодернізацію

26 січня 2022, 09:16

Проєкт з термореновації закладу стартував минулого року.

Хоча школа і не з найстаріших у місті, але її збудували за рекордні дев'ять місяців. Місцями будівля вже дала осідання, має тріщини по стінах, а старий дах протікав. Про це повідомив на своїй фб-сторінці міський голова Сергій Моргунов.

Комплексне утеплення змінить мікроклімат приміщень. Реконструкція включає підсилення будівлі, утеплення стін, встановлення енергозберігаючих вікон та дверей, заміну даху. Перший етап з ремонту покрівлі вже завершили. З міського бюджету спрямували 4,5 млн грн.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Навесні роботи з реконструкції будівлі відновляться. Також планують впорядкувати прилеглу територію та внутрішній двір, де постелять новий асфальт, а на вході встановлять пандус.

"Комплексний проєкт плануємо завершити у цьому році. Упевнений: і учні, і колектив закладу чекають на ці перетворення. А загалом серед 44 шкіл Вінницької громади уже кожна третя термомодернізована. Комфорт для дітей та раціональне споживання енергоресурсів – результат, який отримує громада завдяки цій програмі", - наголосив мер Вінниці. 

Читайте також:
У вінницькій школі №25 завершився ремонт спортивної зали

Поділитися :