Новини

У Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва розпочався запис у гуртки

18 серпня 2021, 14:15

Діти можуть обрати з чотирьох напрямів – науково-технічного, художньо-естетичного, спортивного та декоративно-прикладного.

Як розповіла "Місту над Бугом" Світлана Мусійчук, директор Палацу дітей та юнацтва, понад 60 видів гуртків готові прийняти учнів. Це відділ декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва, художньо-естетичного виховання, відділ науки і технічної творчості, авіамодельний, астрономічний гурток, гурток інформатики, програмування, гурток журналістики, краєзнавців-екскурсоводів та ще багато інших.

Також запрошують дітей записатися на футбол до палацівської команди "Мрія" або ж спробувати свої сили у гуртку кульової стрільби.  Запис проводиться у холі приміщення, а також можна записатися онлайн – через сайт закладу, де в кожного педагога є свій особистий онлайн кабінет.

"Ми зараз оголосили набір дітей у гуртки. Досить активно записуються діти. Цього року ми плануємо відкрити 270 груп різних напрямів: це декоративно-прикладне мистецтво і художньо-естетичний напрям, і напрям науки і технічної творчості, і спортично-оздоровчий", – прокоментувала Світлана Мусійчук.

Також пані Світлана запрошує усіх маленьких вінничан та їх батьків на Дні відкритих дверей Палацу 20 та 28 серпня. Так, 20 серпня захід відбудеться на проспекті Космонавтів, а 28 серпня – на Європейській площі. Тут також можна буде записати свою дитину до бажаного гуртка.

"Хочу запросити усіх вінничан 20 серпня на наш проспект Космонавтів, де Палац дітей та юнацтва буде презентувати свою діяльність. Будуть проводитися для дітей майстер-класи, цікава ігрова програма з різними розвагами для малечі. Ми будемо показувати роботу наших гуртків. Також 28 серпня на Європейській площі Палац буде проводити для маленьких вінничан різні ігрові заходи й майстер-класи", – додала директор закладу.

Щодо вартості навчання, то, за словами Світлани Мусійчук, більшість гуртків для дітей (а це 80%), – безкоштовні.

Фото: vmpdu.edu.vn.ua

Поділитися :