Новини

У Вінницькому театрі Садовського презентують виставу «Клуб самотніх сердець»

29 лютого 2024, 14:48

Це лірична комедія на 2 дії за п’єсою одного з найпопулярніших американських комедіографів нашого часу Айвона Менчелла "Клуб самотніх сердець" від головної режисерки театру Таїсії Славінської, яка також грає у цій виставі. 

Головні героїні історії, яку розкажуть вінницьким глядачам, – три подруги, які вже мають онуків, поховали своїх чоловіків і намагаються боротися з самотністю й тугою. Подруги радіють життю, разом сміються, плачуть, поринають у спогади і, звісно ж, мріють про майбутнєІ Як зауважила з.а. України Олена Пархоменко, це розповідь про справжню, щиру любов, яка не залежить від віку.

"Неважливо, скільки тобі років, кохання завжди буде. І воно настільки необхідне для людини! Щоб оченята її світилися, щоб душа відкривалася. І тому ця вистава – це завжди буде така актуальна тема", – каже Олена Пархоменко.

Також у виставі грають н.а.України Клавдія Баріл, з.а.України Любов Остапчук, з.а. Надія Колесниченко, з.а.України Надія Кривцун, Валентина Наталушко, н.а.України Анатолій Вольський. Переглянути виставу можна 29 лютого, а також 1 й 29 березня у театрі ім. М.Садовського. Початок – о 18:00.

Фото: Вінницький академічний музично-драматичний театр ім.Миколи Садовського 

Поділитися :