Новини

У Вінницькому Терцентрі пенсіонерів навчали плести вінтажну ляльку

4 жовтня 2022, 16:24

Сьогодні на занятті із рукоділля пенсіонери виготовляли вінтажну ляльку «Маленька Таня».

Як повідомляють у міській раді, наступного вівторка на занятті в Терцентрі планують зробити ляльку «Скандинавський гном».

"Наш девіз: «Рукоділля - це заняття від безділля”. У нас є декілька переселенок, яким допомагають їм адаптуватися і відволіктися від війни такі заняття", - розповідає інструктор з трудової адаптації Терцентру Ніна Скворцова.

На заняття із рукоділля до Терцентру прийшла і 78-річна пенсіонерка з Маріуполя Людмила Касьяненко.

"Я з Маріуполя виїхала наприкінці березня і приїхала до Вінниці. Про Терцентр мені розповів син і я почала ходити на різні заходи, щоб мати можливість спілкуватись з людьми, навчатись нового та розвиватись", - розповідає Людмила.

Матеріали для рукоділля надають безкоштовно. Загалом Терцентр організовує різні заняття для пенсіонерів щодня, окрім вихідних.

У нас кожного дня проходять різні заняття, на яких люди можуть навчитись мобільній грамотності, комп'ютерній грамотності, рукоділлю. Є можливість відвідувати тренажерну залу, займатись скандинавською ходьбою, оздоровчою фізкультурою, аромотерапією, фототерапією, вивчати психологію, відвідувати кінопокази», - розповіла Вікторія Вдовцова.

Дізнатися про розклад занять і записатися на гуртки у Терцентрі можуть люди пенсійного віку, прийшовши за адресою м. Вінниця, вул. Соборна, 50. Або зателефонувати за номером: (0432) 67 05 90.

Поділитися :