Новини

У Вінницю з Карлсруе прибуло спецобладнання та намети для пунктів незламності

25 листопада 2022, 17:24

Муніципалітет міста-побратима Карлсруе передав генератори та десять наметів для пунктів незламності на випадок надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути через російську агресію.

Черговий гуманітарний вантаж з Німеччини прибув у Вінницю 25 листопада. Партнери передали намети, де можна буде зігрітися в холодну пору, а також тепловентилятори, нагрівачі води, плити, вогнегасники, ліжка та розкладачки та освітлення. - пишуть на сайті міської ради.  

“Така допомога дозволить розгорнути у Вінниці додаткові муніципальні пункти обігріву взимку, у випадку надзвичайної ситуації, яка може виникнути через атаки росії на інфраструктурні об'єкти", - зазначив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Заступниця міського голови Галина Якубович додає, що місто та вінничани дуже вдячні за таку підтримку з боку партнерів.

“Це вантаж, яке нам передало місто Карлсруе. Наша делегація там була і віднедавна ми, наші міста стали побратимами. Сергій Моргунов домовився з міським головою німецького міста про передачу необхідного нам обладнання для створення пунктів незламності  - намети, генератори. Найближчим часом ці намети будуть поставлені в різних мікрорайонах міста, де люди зможуть випити гарячого чаю, погрітися, підзарядити телефони - це те, що зараз на часі і має велике значення для кожного з нас”, - каже посадовиця.

Поділитися :