Новини

У затриманої на Вінниччині наркодилерки вилучили амфетаміну на 50 тисяч гривень. ВІДЕО

15 лютого 2023, 13:19

29-річна жінка збувала психотропні речовини на території  Жмеринки. Їй загрожує до восьми років ув’язнення.

Як повідомляють у Нацполіції Вінниччини, оперативну інформацію про те, що місцева жителька незаконно зберігає та розповсюджує психотропні речовини, здобули працівники сектору кримінальної поліції. Встановлено, що вона передавала заборонені речовини під час особистої зустрічі з покупцями.

Правоохоронці провели обшук у помешканні підозрюваної та вилучили 120 грамів амфетаміну, який вона не встигла продати, електронні ваги та інші знаряддя злочину.

Все вилучене досліджуватимуть експерти. Орієнтовна вартість вилучених заборонених речовин за цінами «чорного» ринку 50 тисяч гривень.


Оперативні новини – у ТГ-каналі МНБ: mnb_vinn


Наразі правопорушниця затримана та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Їй повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання - до 8 років ув’язнення, - йдеться у повідомленні. 

На час досудового розслідування підозрювана перебуватиме під вартою. 

Поділитися :