Новини

Учениця Вінницької музичної школи здобула Гран-прі на міжнародному конкурсі

15 вересня 2022, 16:05

Вихованка Вінницької дитячої музичної школи, фортепіанного відділу, виборола Гран-прі VII Міжнародного двотурового дистанційного фестивалю мистецтв «UniverseMegaFest».

Як повідомляють у міській раді, Катерина Рой здобула першу найвищу нагороду в її музичному житті, втім не єдина в цьому році. 

Її учениця всього досягає своєю працьовитістю, розповідає викладачка Інна Сергеєва.

Виконання Катериною композиції впевнене, вдумливе, яскраві динамічні контрасти, досконала техніка. Велика подяка викладачу за підготовку учениці», - зі слів членів журі конкурсу.

За словами Інни Сергеєвої, Завдяки наполегливості та цілеспрямованості, Катрусі, впродовж занять на фортепіано, вона отримала своє перше Гран-прі.

Лише наполеглива праця дає можливість досягати високих результатів, каже Катерина.

Вона здобула дипломи лауреатки І премії на Міжнародному дистанційному двотуровому фестивалі-конкурсі «Незламна Україна 2022» (м. Київ) та на Міжнародному двотуровому конкурсі «SEA STARS 2022» м. Пула (Хорватія). Стала лауреатом ІІ ступеня на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «До небес долетять голоси» (м. Харків). Частину благодійних внесків, зібраних на цих конкурсах, організатори спрямували на підтримку ЗСУ та потреби вимушених переселенців в Україні.

Наразі у Катерини Рой багато планів на цей навчальний рік у школі. Дівчинка вже розпочала роботу над творами українських композиторів та продовжує удосконалювати свою майстерність гри на фортепіано.

Поділитися :