Новини

Ударив викруткою в шию: вінницькі поліцейські затримали 27-річного нападника

25 вересня 2023, 14:48

Чоловік раніше судимий за нанесення тілесних ушкоджень та вживання наркотичних речовин. Цей злочин він також вчинив в стані наркотичного сп’яніння.

Як повідомлять на сайті ГУНП у Вінницькій області, поліцейські отримали дзвінок від місцевого таксиста про те, що до нього зателефонував чоловік із проханням приїхати на вказану адресу та повідомив, що на нього напали і вдарили викруткою в шию.

Правоохоронці, які прибули на вказане місце, знайшли чоловіка із тілесними ушкодженнями і надали йому домедичну допомогу. Після цього вони викликали медиків і слідчо-оперативну групу.

Потерпілим виявився житель міста Умань Черкаської області. Він розповів, що після сварки з дружиною вирішив прогулятися біля річки Південний Буг. Приблизно о 18:30 до нього підійшли двоє невідомих чоловіків і спровокували конфлікт. 25-річний потерпілий намагався втекти, але один з невідомих наздогнав його і ударив у шию викруткою.

Отримавши опис нападника, поліцейські почали перевіряти прилеглу до місця події територію і оглядати берегову зону Південного Бугу. Через певний час правоохоронці затримали 27-річного зловмисника. Встановлено, що чоловік раніше був судимий за фізичне насильство та вживання наркотичних речовин. Цей злочин він також вчинив, перебувавши у стані наркотичного сп'яніння.

"Слідчими Відділення поліції № 3 Гайсинського райуправління поліції за цим фактом зловмиснику повідомлено про підозру за ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Процесуальне керівництво здійснює Тростянецький відділ Гайсинської окружної прокуратури", - коментують в поліції.

Потерпілий госпіталізований до обласної лікарні.

Фото: ГУНП у Вінницькій області

Поділитися :