Новини

«Україна – країна нескорених»: у Вінницьких Хуторах провели благодійний патріотичний захід

2 жовтня 2023, 14:44

У межах благодійної акції під назвою «Зігрій серце воїна!» вихованці, викладачі та мешканці Вінницьких Хуторів зібрали 3800 гривень. Їх передали одному з медичних взводів Збройних сил України. 

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, у КЗ «Вінницько-Хутірській дитячій школі мистецтв» відбувся благодійний літературно-музичний захід під назвою «Україна – країна нескорених», присвячений Дню Захисників та Захисниць України. 

На літературно-мистецькому заході найкращі колективи Вінницько-Хутірської дитячої школи мистецтв представили свої таланти, виконуючи пісні, танці та читаючи вірші. Учасники мали можливість насолодитися музичними виступами викладачів, які супроводжувалися оркестром "Сузір'я", а також вокальним ансамблем "Гармонія". Поетеса та волонтерка Ірина Малярська читала свої вірші, а аматорський хореографічний колектив "Мальви" вразив глядачів своїми виступами.

"Пам'ятайте, що головне не цінні подарунки, а щира подяка через пісню, вірш, танець. Саме цим наші неймовірні учні достукались до багатьох сердець! Вони не оминули увагою навіть незнайомих військових, які відстоюють наше сьогодення і майбутнє нашої Батьківщини", – зауважила директорка комунального закладу «Вінницько-Хутірська дитяча школа мистецтв» Тетяна Висоцька.

Також всі охочі мали змогу взяти участь у майстер-класі з виготовлення воскових свічок, який провела учениця школи мистецтв Марія Корнійчук. Виручені від нього кошти було вирішено спрямувати на підтримку ЗСУ.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :