Новини

Уродженця Вінниччини підозрюють у жорстокому вбивстві військового

2 грудня 2023, 10:37

Затриманий завдав 15 ножових поранень у шию, груди та голову. Коли він переконався, що військовий помер, то вирішив позбавитись тіла та приховати сліди.

Як інформують на фб-сторінці Поліції Києва, повідомлення про зникнення військовослужбовця надійшло до поліції напередодні. Відомо, що він на власному автомобілі мав їхати у госпіталь, втім по дорозі з ним зник зв'язок.

По дорозі до лікарні чоловік заїхав до свого товариша за документами. Під час зустрічі між ними виникла сварка через борги. Нападник дістав ніж та завдав удар потерпілому в шию, груди та голову.

Коли він переконався, що військовий помер, то вирішив позбавитись тіла та приховати сліди. Тож він поклав тіло загиблого у спальний мішок, обмотав поліетиленовою плівкою та на його ж автомобілі відвіз за місто та кинув у водойму. Судово-медичний експерт виявив на тілі померлого близько 15-ти ножових поранень.

Авто нападник залишив в одному зі спальних районів Києва. Підозрюваний – 31-річний житель Вінниччини, який окрім цього обвинувачується у вчиненні розбійного нападу на двох жінок у Вінницькій області.

"Слідчі за процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Підозрюваному може загрожувати до п’ятнадцяти років позбавлення волі", – коментують у поліції.

Поділитися :