Новини

В Ізраїлі відбудеться презентація інвестиційного потенціалу Вінницької області

8 грудня 2020, 11:43

Про співпрацю між країнами на онлайн-зустрічі говорили Посол України в Державі Ізраїль Євген Корнійчук та Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

7 грудня відбулась онлайн-зустріч вінницького міського голови Сергія Моргунова з Послом України в державі Ізраїль Євгеном Корнійчуком. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Посольства України в Їзраїлі.

Сторони обговорили перспективи поглиблення співпраці між Україною та Ізраїлем в економічній сфері, зокрема, у сільськогосподарській (експорт агропродукції, спільні дослідження) та промисловій галузях. Під час розмови також окреслили напрямки співпраці у сфері освіти, культури та медичного туризму.

У якості перспективного напряму взаємовигідної співпраці співрозмовники визначили залучення ізраїльських інноваційних компаній до роботи у двох вінницьких інноваційно-технологічних парках. Крім того, обговорили можливості впровадження в місті ізраїльських технологій "Smart city".

Насамкінець сторони домовились провести спільні заходи з презентації в Ізраїлі економічного та інвестиційного потенціалу Вінниччини.

Поділитися :