Новини

В усіх вінницьких відділеннях ЦНАП відновили надання послуг з реєстрації місця проживання

8 вересня 2022, 15:26

Записатись на прийом та отримати додаткову інформацію з приводу надання послуг з реєстрації місця проживання можливо за телефонами Кол-центру «Прозорого офісу».

Як повідомила директорка департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради «Прозорий офіс» Ірина Копчук, найбільш популярними залишаються послуги соціального характеру. Наразі у всіх відділеннях ЦНАП відновили реєстрацію місця проживання.

"Найбільш популярні послуги як і до війни, так і зараз - це послуги соціального характеру. При чому кількість їх збільшилась, оскільки на территорії нашого міста збільшилась кільсть людей, які зареєстровані як ВПО. Також користуються надзвичайно великим попитом послуги пенсійного фонду України і наші адмінстративні послуги. Це, звичайно, реєстрація місця проживаня, як це зараз називається, декларування. Це реєстрація бізнесу, нерухомого майна. Також великою популярність користуються паспортні послуги, тобто подача документів на виготовлення ID карток і закордонних документів", - каже Ірина Копчук.

Також Ірина  Копчук нагадала, що відновив свою роботу персональний кабінет, у якому можна замовити 50 послуг, також працює месенджер і вайбер. Усе це спрощує надання потрібних послуг вінничанам.

"Намагались і будемо намагатися спрощувати наш контакт з мешканцями територіальної громади. Дуже великою мірою допомогає актуальна робота застосунку "Дія". Проста реєстрація зі смартфона надає змогу отримати будь-яку довідку або витяг, маючи електроний підпис, і таких послуг все більшає. Хочу нагадати нашим мешканцям, що у нас відновив роботу наш персональний кабінет, де можна замовити 50 послуг в режимі онлайн. Це послуги, які стосуються виконавчого комітета вінницької міської ради. Ми дуже тісно співпрацюємо з нашими мешканцями через мессенджери Фейсбук та Вайбер. Це надзвичайно зручно, тому що людині не обов'язково приходити чи навіть дзвонити - вона може отримати повний перелік документів на ту чи іншу послугу, зв'язавшись з нами через месенджер. Ми намагаємось спрощувати наше спілкування і мінімізувати відвідування центрів надання адміністративних послуг, тому що лунають повітряні тривоги, під час яких потрібно знаходитись у безпеці, в укриттях", - повідомила директорка департаменту адміністративних послуг ВМР «Прозорий офіс» Ірина  Копчук.

Нагадаємо, ЦНАПИ працюють за попереднім записом з 8-ої до 16-ої години.

Поділитися :