Новини

В Жмеринці затримали зловмисників створювали та поширювали порнографію

20 червня 2024, 14:52

Правопорушники виготовляли порнографію, також й за участі неповнолітніх.

Як повідомляють на сайті ГУНП Вінниччини, незаконну діяльність організували 23-річні чоловік та жінка мешканці м.Жмеринка та їх 17-річна подруга. 

Правопорушники виготовляли порнографічні матерали та розповсюджували протиправний контент через месенджери, за що отримували до 2000 гривень за один відеоролик. До зйомок своїх "робіт" зловмисники.

14 червня двоє 23-річних правопорушників були затримані у процесуальному порядку. Того ж дня за місцем мешкання фігурантів поліцейські провели санкціоновані обшуки, в ході яких вилучили мобільні телефони, банківські картки та інші речові докази.

"За цим фактом слідчим управлінням розслідується кримінальне провадження за ч. 3 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 3 ст. 301-1 (Одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення підозрюваним загрожує до дванадцяти років ув’язнення", - коментують у поліції.

Усім трьом фігурантам слідчі повідомили про підозру. Двом підозрюваним суд обрав запобіжний захід - тримання під вартою, а третій, неповнолітній - нічний домашній арешт. 


Фото: ГУНП Вінниччини

Поділитися :